400 g červené čočky
200 ml kokosové smetany
2 ČL koření KARI THAJSKO
1/2 ČL koření VEGOŠ
2 rajčata
jarní cibulka nebo čerstvý koriandr
sůl
1Čočku několikrát propláchněte, dokud nebude voda téměř čirá (ne bílá).
2Čočku zalijte vlažnou vodou tak, aby byla zhruba 2 cm nad čočkou. Dejte vařit.
3Přidejte koření a vařte 5 minut. Poté přidejte kokosovou smetanu a vařte ještě dalších 5 minut.
4Nakrájejte rajčata na kostičky a nasekejte bylinky.
5Čočku ochutnejte a případně dochuťte solí či kořením. Podávejte s čerstvými rajčátky a bylinkami.
Je to snadné a skvělá chuť je zaručena... -:)
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.