Recepty

Camembert v bochníku s brusinkami

Camembert v bochníku s brusinkami

počet osob
2

čas přípravy
10 min. příprava
20 min. pečení

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Rychlovky

Potřebujeme

malý kulatý bochník chleba
1 větší hermelín (cca 250 g)
brusinková omáčka
trošku bílého vína
¼ ČL ROZMARÝNU
¼ ČL TYMIÁNU

Rozmarýn celý nakoupíte zde
Tymián nakoupíte zde

Postup přípravy

1Bochník vydlabejte tak, aby se do něho vešel hermelín. Celou vydlabanou díru potřete brusinkovou omáčkou. Vložte do ní hermelín, vrch nařízněte, přelijte troškou bílého vína a posypejte bylinkami.

2Zabalte do alobalu a pečte při 180 °C cca 20 minut.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Rozmarýn celý
Všechny recepty s kořením Tymián

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie