1 balení másla (250 g)
2–3 lžíce Gorolské směsi
sůl podle vaší preference
1Máslo nechte změknout při pokojové teplotě.
2Do másla vmíchejte Gorolskou směs a osolte podle chuti.
3Vše důkladně promíchejte, aby se koření rovnoměrně rozprostřelo.
4Přendejte do mističky nebo vytvarujte do válečku, zabalte do potravinové fólie a uložte do lednice alespoň na 1–2 hodiny, aby se chutě krásně propojily a máslo stuhlo.
Tip:
Máslo si můžete i zamrazit – třeba po menších porcích – a mít ho vždy po ruce, když bude potřeba dodat jídlu šmrnc.
Hodí se ke grilování, na pečivo, do brambor nebo jen tak – pro radost.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.