Recepty

Bylinkové máslo s Gorolem

Bylinkové máslo s Gorolskou směsí je rychlý a voňavý způsob, jak dodat jídlu osobitý šmrnc. 🌿 Směs plná cibule, česneku, bazalky, tymiánu, rozmarýnu i špetky pomerančové kůry a sušených jablek vykouzlí máslo, které skvěle doladí grilované dobroty, opečený chléb i pečenou zeleninu. Ať už chystáte hostinu nebo jen malou radost k večeři, tohle máslo se snadno stane vaší tajnou oblíbenou ingrediencí.
Bylinkové máslo s Gorolem

čas přípravy
5 min. příprava
2-3 hod. uležení v ledni

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Pohoštění

Potřebujeme

1 balení másla (250 g)
2–3 lžíce Gorolské směsi
sůl podle vaší preference

Gorolská směs nakoupíte zde

Postup přípravy

1Máslo nechte změknout při pokojové teplotě.

2Do másla vmíchejte Gorolskou směs a osolte podle chuti.

3Vše důkladně promíchejte, aby se koření rovnoměrně rozprostřelo.

4Přendejte do mističky nebo vytvarujte do válečku, zabalte do potravinové fólie a uložte do lednice alespoň na 1–2 hodiny, aby se chutě krásně propojily a máslo stuhlo.

Tip:
Máslo si můžete i zamrazit – třeba po menších porcích – a mít ho vždy po ruce, když bude potřeba dodat jídlu šmrnc.

Hodí se ke grilování, na pečivo, do brambor nebo jen tak – pro radost. 


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Gorolská směs

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie