Jahodový kečup
1 kg jahod
5 středních rajčat
2 vrchovaté lžíce Vege-rajčátek
1 malá lžíce koření Boloňka
1 lžíce černého pepře mletého
cukr podle chuti
Burger
dva díly rozemletých krůtích prsou
jeden díl krůtího stehna na kousky
1 polévková lžíce sušené hlívy ústřičné
4 housky
1 jarní cibulka
2 lžíce oleje
1 polévková lžíce koření Pikant
sůl
Aglio olio e peperoncino nakoupíte zde
Boloňka nakoupíte zde
Vege - rajčátka nakoupíte zde
Pepř černý mletý nakoupíte zde
Méďa gril nakoupíte zde
1Uvaříte rajčata, oloupete a nakrájíte na malé kousky. Nakrájíte jahody a spolu s rajčaty a kořením necháte přejít varem a rozmixujete.
2Připravíte si maso. Namleté a nakrájené maso smícháte s kořením a hlívou. V rukou vytvarujete masové placky, které ugrilujete.
3Jakmile je maso hotové, můžete začít vrstvit následovně: houska-lžíce kečupu-cibule-maso-lžíce kečupu-cibule-houska.
TIP: Na grilu lehce opečte i housku.
Přejeme vám dobrou chuť!
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.