Recepty

Brynzová pomazánka

Brynzová pomazánka

počet osob
4

čas přípravy
10 min. příprava
20 minut odležení

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Slovenská kuchyně

Potřebujeme

200 g brynzy
1 menší cibule nasekaná nadrobno
2 lžíce kysané smetany
1 lžička PAŽITKY
sůl

Pažitka nakoupíte zde

Postup přípravy

1Brynzu rozmícháme s ostatními surovinami.

2Dosolíme podle chuti.

3Necháme odpočinout 20 minut.

4Podaváme na čerstvém kváskovém chlebu.


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Pažitka

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie