1 větší cibule
250 g mletého hovězího masa
1 plechovka loupaných rajčat
1 ČL kořenící směsi VEGE-RAJČÁTKA
2 stroužky česneku
sůl
500 ml vody
200 g strouhané mozzarelly
1 balení bramborových noků
1Předehřejte troubu na 180 °C.
2Cibuli nakrájejte najemno a orestujte dosklovata. K orestované cibuli přidejte mleté maso a chvíli restujte, aby se maso zatáhlo. Maso podlijte vodou, osolte, přidejte kořenící směs Vege-rajčátka, česnek a vařte tak dlouho, aby se voda skoro odpařila a maso bylo měkké.
3Do takto uvařené směsi přidejte plechovku rajčat a krátce povařte, aby vznikla rajčatová omáčka (jako např. na špagety). Pokud máte omáčku příliš hustou, zřeďte ji vodou a následně krátce povařte.
4Neuvařené noky promíchejte se směsí. Dejte do zapékací mísy a bohatě posypejte nastrouhanou mozzarellou.
5Dejte péct na 30 - 40 minut.
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.