Recepty

Bramborové noky se špenátem a lososem

Bramborové noky se špenátem a lososem

počet osob
3

čas přípravy
10 min. příprava

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Ryby

Potřebujeme

500 g noků
125 g čerstvého špenátu
1/2 ČL koření DĚTSKÉ BYLINKY ELIŠKA
1 balení cream cheese
mléko na rozředění omáčky
1 PL másla
2 PL ghí
cca 350g filet z lososa
sůl

Dětské bylinky Eliška nakoupíte zde

Postup přípravy

1Na pánvi na středním plameni rozehřejte ghí. Přidejte filety z lososa.

2Lososa osolte, restujte několik minut z obou stran, dokud nebude ryba téměř propečená. Lososa vyjměte z pánve a dejte stranou.

3Na pánev přidejte máslo a noky. Restujte několik minut, dokud nejsou noky teplé. Přidejte nadrobno pokrájený špenát a lehce ho nechte zavadnout. Přidejte cream cheese a koření Dětské bylinky Eliška a promíchejte, aby se vše spojilo. Omáčku rozřeďte na požadovanou konzistenci pomocí mléka. 

4Nakonec přidejte orestovaného lososa, kterého pomocí vidličky nakrájejte na menší kousky.

Můžete podávat, dobrou chuť!


tisk    Vytisknout recept  Sdílet

Všechny recepty s kořením Dětské bylinky Eliška

Zpět na začátek kuchařky
Díky cookies a práci s osobními údaji bude pro Vás prohlížení stránek ještě příjemnější!

Používáme je totiž k zajištění co možná nejlepší funkčnosti a k personalizaci obsahu našich webových stránek.

Kliknutím na tlačítko "Přijmout" souhlasíte s jejich využíváním a předáním údajů o chování na našem webu.
Více informací
cookie
cookie