500 g noků
125 g čerstvého špenátu
1/2 ČL koření DĚTSKÉ BYLINKY ELIŠKA
1 balení cream cheese
mléko na rozředění omáčky
1 PL másla
2 PL ghí
cca 350g filet z lososa
sůl
1Na pánvi na středním plameni rozehřejte ghí. Přidejte filety z lososa.
2Lososa osolte, restujte několik minut z obou stran, dokud nebude ryba téměř propečená. Lososa vyjměte z pánve a dejte stranou.
3Na pánev přidejte máslo a noky. Restujte několik minut, dokud nejsou noky teplé. Přidejte nadrobno pokrájený špenát a lehce ho nechte zavadnout. Přidejte cream cheese a koření Dětské bylinky Eliška a promíchejte, aby se vše spojilo. Omáčku rozřeďte na požadovanou konzistenci pomocí mléka.
4Nakonec přidejte orestovaného lososa, kterého pomocí vidličky nakrájejte na menší kousky.
Můžete podávat, dobrou chuť!
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.