75 g mandlí
60 g pekanových ořechů
300 g ovesných vloček
75 g dýňových semínek
3 PL raw kakaa
1/4 ČL vanilky
2 špetky soli
5 PL kokosového oleje
5 PL javorového sirupu nebo tekutého medu
2 hodně zralé banány
Vanilkový lusk PREMIUM nakoupíte zde
Vanilkový lusk KLASIK nakoupíte zde
1Troubu předehřejte na 200° C a plech vyložte pečícím papírem.
2Ořechy nasekejte nahrubo a dejte do mísy spolu s ostatními suchými ingrediencemi. Promíchejte a odložte stranou.
3Olej a sirup (nebo med) rozehřejte v malém hrnci na nízký výkon.
4Banány oloupejte, rozmačkejte, přidejte do hrnce a promíchejte.
5Mokré přísady nalijte na suché a rukama, nebo stěrkou dobře promíchejte, až vznikne stejnorodě hrudkovitá směs.
6Granolu rovnoměrně rozprostřete na plech a pečte asi 15 - 20 minut dozlatova. Občas ji promíchejte, aby se nespálila.
7Nechejte upečenou granolu bokem úplně vychladnout a poté ji přemístěte do vzduchotěsné nádoby.
Tak snadné a tak dobré! :)
Nakupujte v našem eshopu podle toho co máte rádi a co se chystáte vařit. Vy si nakupte suroviny, my Vám k nim dodáme koření.